Caută
Close this search box.

Tăriceanu, din nou şocant: „Să nu coborâm discuţia la cofetari!”

Tăriceanu

Preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a obişnuit opinia publică să facă declaraţie şocantă după declaraţie şocantă. Cea mai recentă este un comentariu dispreţuitor referitor la cofetari şi veniturile acestora.

Tăriceanu şi parlamentarii o duc bine, oamenii simpli nu

Șeful Senatului consideră înjositor să discute despre salariile oamenilor simpli din Parlament! Aceasta în condițiile în care lefurile demnitarilor au crescut spectaculos, iar ale angajaților simpli din Parlament au scăzut.

Doar parlamentarii o duc bine cu PSD la guvernare. În timp ce lefurile aleșilor s-au triplat în numai șase luni, cele ale angajaților fie au stagnat, fie au scăzut.

Spre exemplu, cei de la bufetele din Parlament au primit aceleași lefuri ca anul trecut. Realitatea TV a obținut fluturașii de salariu ale celor două categorii care arată dubla măsură care se aplică în Parlament.

Călin Popescu Tăriceanu, la Sinaia: „Abuzul în serviciu nu este corupţie”

Tăriceanu se simte înjosit să vorbească despre un simplu cofetar

Lui Călin Popescu Tăriceanu, unul dintre șefii Parlamentului, i se pare înjositor să vorbească despre situația cofetarilor:

„Hai să nu discutăm la acest nivel înalt ce se întâmplă la cofetărie. Nu mă întrebați și de portarul de la Parlament și de cofetărie că ajungem la un nivel de discuție…Nici nu stiu dacă cofetarul este angajatul Senatului”.

Cofetarul nu numai că este angajatul Parlamentului, dar, pentru a ocupa această funcție, trebuie să dea atât probă scrisă, cât și orală. Spre deosebire de parlamentari, cofetarii trebuie să aibă cazierul judiciar curat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri