Caută
Close this search box.

Pe 25 februarie va fi lansat Samsung Galaxy S9. Cu ce surprize vine acesta

Samsung a confirmat data de lansare a următorului telefon de top Samsung Galaxy S9 iar publicațiile online au început să ofere detalii legate despre acesta. Bine-cunoscutul Evan Blass (sau @evleaks) ne oferă o imagine a viitoarelor telefoane galaxy S9 și Galaxy S9 Plus ce vor fi lansate pe data de 25 Februarie, în cadrul evenimentului MWC 2018.

Posibilele specificații tehnice

Samsung nu a oferit mai multe detalii despre viitoarele telefoane ce le va prezenta săptămâna  viitoare dar asta nu înseamnă că nu avem deja o idee despre posibilele speicifcații tehnice ale acestora. Atât Galaxy S9 cât și Galaxy S9 Plus, vor avea ecrane Infinity Display cu rame subțiri dar vizibil mai mari față de modelele Galaxy S8 sau Galaxy S8 Plus.

Samsung Galaxy S9 va avea un ecran cu diagonala de 5,8 inci și va fi propulsat de procesorul Qualcomm Snapdragon 845 (sau Exynos 9810 pe unele piețe precum România) alături de 4GB capacitate a memoriei RAM și 32GB sau 64GB spațiu inern de stocare. Fratele său mai mare, Galaxy S9 Plus va folosi un ecran cu diagonala de 6,2 inci, procesorul Qualcomm Snapdragon 845 (sau Exynos 9810 pe unele piețe precum România), 6GB capacitate a memoriei RAM și 128GB spațiu intern de stocare.

Ecranele folosite vor fi de tip Super AMOLED și vor fi ușor-curbate în lateral, așa cum puteți observa pe modele actuale Galaxy S8 sau S8 Plus. Compania va aduce un plus la nivel de fotografie așa că viitoarele telefone de top de la Samsung vor avea camere foto cu caracteristici tehnice interesante.

Camera foto principală ar putea fi prima care va avea o apertură variabilă permițându-i o deschidere mecanică a diafragmei de la f/1.5 și până la f/2.4. Aceasta va fi una duală cu un senzor de 12MP cu apertura variabilă alături de un senzor de 12MP cu apertura fixă. Camera foto secundară va folosi un senzor de 8MP.

Aceste detalii sunt doar zvonuri și speculații așa că va trebui să așteptăm detalii oficiale din partea companiei. MWC 2018 începe săptămâna viitoare și tot atunci vom afla toate detaliile legate despre telefoanele Galaxy S9 și Galaxy S9 Plus pe care Samsung le va lansa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri