Caută
Close this search box.

Sebastian Ghiță, rafale de mitralieră către șefa DNA

Într-o inregistrare difuzată duminică seara de Antena 3, fostul politician Sebastian Ghiță a făcut dezvăluri referitoare la șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.

Aflat în Serbia, Ghiță a oferit detalii necunoscute până în prezent despre prezența lui Kovesi în casa acestuia de la Ploiești.

„Această Kovesi a distrus o instituţie. Kovesi a fost la mine acasă. Au mai fost şi alte persoane atunci, s-o găsi cineva să confirme. Orice greşeală aş fi făcut, ajungeam în închisoarea lui Negulescu de la Câmpina. Ajungeam într-o cameră insalubră, voiau să mă umilească. Mi-e greu să spun acum”, a fost una dintre declarațiile lui Ghiță.

Ghiță mărturisește că a rămas șocat de înregistrările audio în care procurorul Portocală, ajutat de Onea, reușește să fabrice mai multe dosare, printre care și cel al lui Sebastian Ghiță.

„Eu am spus aceste lucruri în Parlamentul Romîniei, le-am spus și Codruței Kovesi, fără să bănuiesc această crimă. Ce am auzit astă seară este crimă. Onea, Portocală sunt niște nemernici. Sunt neoameni, dar nu am crezut că o să aflu într-o zi că știa și Codruța Kovesi de aceste practici, că era fericită, că de abia aștepta. Reprezintă o invenție ceea ce a prezentat DNA în cazul meu. Acest Portocală mergea des prin București și se întorcea cu tot felul de povești. Este un om fără creier, fără minte, fără suflet, face o grămadă de lucruri rele.”

”Nici Ceaușescu nu făcea așa ceva”

”Nu aveam dovada dintr-un birou de la DNA și dintr-o unitate din asta de elită, chestia asta pe care au vrut să i-o facă acelui domn Petran, e de domeniul fantasticului. Nici Ceaușescu nu făcea așa ceva. Domnul Augustin Lazăr trebuie să îi aresteze mâine. Eu oricum voi face plângere penală. Tot timpul încearcă să influențeze martori, fură hârtiile, strică calculatoarele. Noroc că noi avem toate hârtiile. Gândiți-vă că acești oameni mâine arestează pe nu știu cine la DNA Ploiești. Unul din martorii ăștia acoperiți pe care i-au folosit. Mi-au făcut mie un dosar cum de știu acest lucru. Știa tot orașul ce făcea acest Portocală. Doar Bucureștiul nu voia să știe. Inventau prejudicii, identități, fapte, falsificau percheziții informatice” , a mai spus Sebastian Ghiță.

Sebastian Ghiță a promis că va reveni cu dezvăluiri.

5 răspunsuri

  1. Bine-ti face, Codruto! vezi ce inseamna sa nu-i pui la saramura pe banditi, cand trebuie? Sper ca macar acum o sa accelerezi protocolul de extradare al acestor mari banditi economici( sunt cel putin 4, la zi) si -in regim de urgenta- trecuti prin toate secventele unui proces transparent si fara exces de zel, practic nu au cum sa scape fara cativa ani buni, de puscarie…Dar misca-te odata, mai fatuca, nu astepta sa vezi ce face-ce zice- individul inchizitiei, dovedeste ca esti cat trei barbati, sau cat zece, din cei precum loazele de tudose, dragnea, taratzeanu, peia, generalii de mucava si hartie creponata ai lu’ peste, s.a.m.d.

  2. Procurorul Iorga: Kovesi m-a întrebat dacă nu putem URGENTA dosarul unui fost ministru vehiculat pentru postul de PREMIER.(…)____–-_____aceasta iorga, profesional vorbind, trebuie sa fi fost o nulitate, daca ea crede ca are vreo importanta ca sefa ei a intrebat-o daca poate veni mai repede cu acel dosar, cererea era total si perfect justificata, era vorba de un eventual PM, si trebuia stiut daca e laie sau balaie…Absolut tot ce spune tipa asta este fara valoare, interesant este cum aceast atac asupra Laurei Kovesi este concentrat si concertat la antena 3& comp, ghita, cosma, prosteanu , toti limbricii au iesit deodata, la atac..

  3. Pleşoianu, scrisoare deschisă pentru ministrul Justiţiei: Aţi pierdut şansa de a fi un EROU(…)____–-____Palavrageala unui alt bandit, care vrea sa-l determine pe inchizitorul-sef, sa o matraseasca pe Kovesi, care -in cea mai mare parte- este marele si bine-ascutzitul ghimpe din ochiul si coasta politicienilor, mai ales a pesedistilor… Orice si oricat de dibace ar fi palavrageala, tudorelul nu se lasa impresionat de aceste Jmecherii ieftine, el este soldat batran al Inchizitiei, stie un lucru la perfectie, adica asteapta sa vada din ce parte va batea vantul, chiar si pana in ultimul minut… Abia atunci se va „decide” si el..

  4. DNA, reactie dupa „dezvaluirile” Antenei 3: Este deschis un dosar de santaj. Stenograme: „E si Voiculescu bagat… si Ghita… in treaba asta”… „:… Intra si Ghita de la Belgrad, in direct… S-a dus Voiculescu acolo… Adica, e o chestiune ampla, care e numa’ pe DNA Ploiesti!…. Vladut Cosma. Are termen in februarie si acuma vrea sa dea drumul…_____––-______ Asta este marele interes, procesul(faza finala) al celor doi banditi , cosma, si -nemaiavand ce pierde- incearca santajul…voiculescu, trebuie sa-si fi iesit complet din minti, in loc sa-si construiasca cavou, etc., etc., se lupta pentru a muri in puscarie…Sa-i fie de bine, umbla dupa ce merita..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri