Caută
Close this search box.

Kovesi respinge acuzaţiile procurorului Mihaiela Iorga. Ce spune despre Ghiţă

codruţa kovesi

Kovesi respinge afirmațiile fostului procuror Mihaiela Iorga Moraru, care a declarat că a fost chemată în biroul şefei DNA și i s-a cerut urgentarea dosarului unui fost ministru, al cărui nume era vehiculat pentru postul de premier.

kovesi

Laura Codruţa Kovesi susține că această discuție nu a avut loc:

„Nu a existat nici o discuţie cu vreun procuror din DNA sau cu inculpata Mihaiela Moraru Iorga despre un dosar referitor la vreun ministru care putea să ajungă premier. Nu am făcut niciodată presiuni sau acte de imixtiune în activitatea vreunui procuror. Nu comentez afirmaţiile nereale ale inculpaţilor”, a precizat Kovesi pentru Agerpres.

Duminică seara, într-o emisiune la Antena 3, procurorul DNA Mihaiela Moraru Iorga a susţinut că şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie a chemat-o şi a întrebat-o dacă ar putea urgenta dosarul unui fost ministru al cărui nume era vehiculat pentru postul de premier.

Tudorel Toader e pe făraş? Codrin Ștefănescu îi dă ultimatum

„Doamna procuror şef Laura Codruţa Kovesi îşi rezervă dreptul de a nu mai da replică susţinerilor făcute în spaţiul public de inculpatul Ghiţă Sebastian, în condiţiile în care, cu privire la alegaţiile acestuia, doamna Laura Codruţa Kovesi şi-a prezentat deja punctul de vedere cu ocazia mai multor declaraţii /interviuri susţinute în cursul anului 2017”, precizează Informare şi Relaţii Publice al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) pentru Mediafax.

Ghiţă: „Sunt dezamăgit de naiv şi tăntălău ce am fost”

Precizările vin după ce omul de afaceri Sebastian Ghiţă a declarat duminică seara, la Antena 3, că Laura Codruţa Kovesi, şefa DNA, a fost la el acasă, la Ploieşti.

„Până în 2014, aveam relaţii normale, Kovesi părea sănătoasă la cap atunci, mă întâlneam în multe locuri, nu am ştiut că va deveni o nemernică. Sunt dezamăgit de naiv şi tăntălău ce am fost. Când am văzut cum această fiinţă se transformă, am ţipat, nu mi-a trecut prin cap să îi înregistrez”, a declarat Sebastian Ghiţă, la Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri