Caută
Close this search box.

Rusia ameninţă democraţiile în continuare, prin atacuri informatice

rusia

Rusia ameninţă în continuare politica americană. Alegerile sunt perturbate la jumătatea mandatului prezidenţial, a declarat marţi Dan Coats. Oficialul este directorul comunităţii naţionale de informaţii americane,. El a fost chetionat în cadrul unei audieri din Senatul, relatează AFP, via Agerpres.

Rusia va lansa noi atacuri cibernetice

‘În întreaga comunitate (a serviciilor de informaţii), nu am observat nicio dovadă a unei schimbări semnificative’, a afirmat Dan Coats. Principalele agenţii de informaţii americane au denunţat în 2016 încercările Rusiei de a influenţa rezultatul alegerilor prezidenţiale din SUA.

Oficial ucrainean la NATO acuză: Ungaria ajută Rusia să distrugă Alianța din interior

Totodată, Dan Coats a afirmat că este de aşteptat ca Rusia, precum şi alte entităţi străine, să continue să lanseze atacuri cibernetice în alegerile din SUA şi din Europa.

‘Atacurile cibernetice persistente şi perturbatoare vor continua împotriva Statelor Unite şi a aliaţilor noştri europeni, folosind alegerile drept oportunităţi pentru a submina democraţia’, a afirmat Coats în cadrul audierii anuale în Comisia de Informaţii a Senatului american cu privire la ameninţările la nivel mondial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri