Caută
Close this search box.

Sebastian Ghiţă, plângere penală contra Laurei Codruţa Kovesi

Fostul deputat PSD Sebastian Ghiţă a depus marţi, prin intermediul avocaţilor, o plângere penală. Plângerea, la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Actul este contra procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, şefului DNA Ploieşti, Lucian Onea, procurorul Giluela Deaconu şi foştii procurori Mircea Negulescu şi Savu Alfred

Kovesi respinge acuzaţiile procurorului Mihaiela Iorga. Ce spune despre Ghiţă

În contextul scandalului interceptărilor, lansat de Vlad Cosma, un alt fost deputat PSD din Prahova, Sebastian Ghiţă, îi acuză pe cei cinci. El spune că procurorii ar fi compromis interesele Justiţiei. De asemenea, că ar fi făcut cercetare abuzivă, represiune nedreaptă, abuz în serviciu şi constituire de grup infracţional organizat.

Sebastian Ghiţă susţine că poate aduce probe

Sebastian Ghiţă susţine că poate proba acuzaţiile aduse oamenilor legii cu probe cu înscrisuri. De asemenea, cu martori şi înregistrări audio şi video.

Sebastian Ghiţă a dispărut în noaptea de 19 spre 20 decembrie 2016, exact în momentul în care i-a expirat mandatul de parlamentar şi, implicit, imunitatea oferită de acesta, el fiind cercetat şi judecat în mai multe cauze.

Fostul parlamentar a fost prins în Belgrad, pe 13 aprilie 2017, pentru ca o lună mai târziu să fie eliberat sub control judiciar, neavând voie să părăsească Belgradul, după ce a plătit o cauţiune de 200.000 de euro.

2 răspunsuri

  1. In primul rand „cautiunea de 200.000 euro, este LUNARA'(bine fac sarbii, isi fac fonduri cu banii romanilor, nu ai lui ghitza!)iar cel mai important, instanta trebuie sa NU admita acest demers, individul nu are nici cel mai mic drept, atata timp cat s-a sustras urmaririi penale si a fugit de pe teritoriul romanesc…Mai mult , el a cerut azil politic nu intr-o tara cu traditie in domeniu(unde Justitia este separate de politic) ci intr-o tara care are anumite conflicte mocnite cu Romania, mai mult conducatorii Serbiei, par a fi avut si alte relatii cu acest „dansul”(cum se zice prin Moldova. porcului…)…

  2. Acest Ghiță, atât de plin de sine și pătruns de valoarea lui , de parcă e mare scofală să faci discreționar afaceri cu statul , este poate cel mai toxic și infect produs , de noua societate românească de 2 bani….nici un regret, nici o mustrare de conștiință, nici o responsabilitate și respect, față de oamenii acestei țări…!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri