Caută
Close this search box.

Secretarii de stat află azi cine pleacă de la Guvern

Comitetul Executiv Naţional (CExN) al PSD, care se reunește miercuri, va evalua activitatea secretarilor de stat din ministere și va decide cine pleacă acasă.

Liviu Dragnea a declarat, luni, la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional la PSD, că premierul Viorica Dăncilă a prezentat o informare privitoare la perioada de la instalare şi până în prezent, precum şi care sunt acţiunile pe care le-a întreprins, transmite Agerpres.

„De asemenea, s-a discutat un set de priorităţi pentru perioada următoare, a vorbit de asemenea cum a gândit comunicarea şi relaţionarea între guvern, parlament şi coaliţia de guvernare. S-a discutat de asemenea despre importantele priorităţi legislative, au vorbit cei doi lideri de grup de la Senat şi Camera Deputaţilor. (…) Am vorbit de asemenea despre CExN de miercuri, care va avea ca principal punct la ordinea de zi sperăm încheierea discuţiei despre evaluarea secretarilor de stat care sunt acum în funcţie”, a precizat liderul PSD.

Un răspuns

  1. Secretari de stat au cam faqcut paduchi in functile lor ,nui exclus ca acesti secretati cu,cotiere si multe relati peste tot si eri si azi au frecat manganul SIGUR nu vor fi someri au experienta sa treaca pe TUSA guvernul Vancila are nevoie de aerisire mirosul ptrea sfoegit ne sufoca,SA schimbat guverne NIMIC nou deci vulpoi cu ,cotiere negre sunt la post ei fac si desfac Ghilotine ,AFAR cu ,inteligenta comunista VREM sange proaspat NU ma ascultati Guvernul Vancila va cade este sabotat din interior colaborari perverse cu presa va darama buna intentie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri