Caută
Close this search box.

Simona Halep s-a retras de la Doha şi nu va mai evolua în semifinală

Simona Halep s-a retras din turneul de la Doha! Românca a acuzat o accidentare şi nu va mai putea evolua în semifinală.

Sportiva are tendinită şi, din primele informaţii, speră să revină la Indian Wells.

„Azi a fost mult mai rău decât ieri și din această cauză am luat decizia să mă retrag. Nu e simplu, dar am vorbit cu doctorul meu și mi-a spus că nu am suficient timp să mă refac. Am stat în repaos doar câteva zile și îmi trebuie mult mai mult.

RMN-ul arată că am lichid și tendinită la al patrulea deget. Trebuie să am grijă și trebuie să mă gândesc prima dată la sănătatea mea. Cu siguranță voi lua o pauză cel puțin până la Indian Wells și nu voi mai juca deloc. Voi decide înainte de startul turneului dacă voi fi capabilă să joc.

Pentru moment nu pot să zic mai mult. Trebuie să iau pas cu pas și să văd dacă mă pot reface până la Indian Wells”, a declarat Simona Halep, potrivit Digi Sport.

Graţie retragerii Simonei, Garbine Muguruza are asigurat un loc în ultimul act al competiţiei de la Doha.

Un răspuns

  1. Simona, ai ajuns si la acest turneu in finala, foarte onorabil, ai fost saptamani pe locul I, excelent, iti spun eu ceva la sigur, boala (ca si moartea) nu tine cont nici de faima , nici de adresa sau milioane…Daca ai o tendinita CRONICA, retrage-te in culmea gloriei, iar daca tot mai vrei sa revii in circut, ia-ti o vacanta de un an, in primele luni foloseste cat mai mult un carucior cu rotile, apoi menaja-ti piciorul la maximum si abia dupa un an intreg incepi -f. gradual- antrenamentele, incat -per total, sa reintri in arena dupa minim 18 luni…Cel mai sanatos insa este sa-ti deschizi o scoala de tenis, poti castiga chiar mai mult, desi nu ar mai trebui sa te intereseza banii, ai destui si -se pare-bine pusi la lucru…

    corectare mai sus, „ajunsa in semifinala”, care este la fel de onorabil, point-ul(pontul) este ca tendonitele cronice nu se vindeca(se amelioreaza, da) , mai ales de la o anume varsta, practic Simona desi de 26 de ani biologic- si va trai pana peste 80 ani dar sub 90- este obosita(sistemul osteo- articular si inima) ca la 45-50 ani, trebuie puse in ecuatie toti acesti factori si trasa concluzia…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri