Caută
Close this search box.

Codrin Ştefănescu: Tudorel, fă naibii ce scrie în fişa postului!

Codrin Ştefănescu

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, revine cu un nou mesaj ultimativ pentru Tudorel Toader. Ştefănescu susţine că au trecut deja zece zile, probabil de când a început scandalul la DNA Prahova, sugerând că este prea mult.

Codrin Ştefănescu

Tudorel Toader e pe făraş? Codrin Ștefănescu îi dă ultimatum

Codrin Ştefănescu: Fă-ţi, pur şi simplu, datoria!

Fă-ți pur și simplu, domnule Tudorel, datoria, prin fișa postului! Ai o fișă a postului, citește-o și fă naibii ce scrie acolo!

, a spus Codrin Ştefănescu, conform EvZ. El a continuat:

Au trecut zece zile. În fiecare zi posturile TV au arătat unei națiuni înmărmurite lucruri ce depășesc orice imaginație și nu s-a întâmplat nimic. Sperăm că joi se va întâmpla marea minune.

, a afirmat Ştefănescu, sugerând că joi Tudorel Toader ar trebui să ceară revocarea Codruţei Kovesi.

Codrin Ştefănescu: Tenerife, pământ românesc!

„Habar nu am ce e în mapa aia. Mai mult decât o scrisorică nu e în mapa aia. E totul perfect. Sunteţi o lumină. Tenerife e pământ românesc”, a spus politicianul, referindu-se la întâlnirea dintre șeful Justiției și președintele Klaus Iohannis. La aceasta, Toader a avut o pamă.

Nu am nici cea mai mică speranță. Startul s-a pierdut. În orice țară europeană, oriunde, dacă acele dezvăluiri aveau loc, în noaptea respectivă, organele de stat își făceau datoria. Sigilau totul și ieșeau cu un raport pentru popor.

, a subliniat Ștefănescu, revenind la afirmaţiile făcute deja acum zece zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri