Caută
Close this search box.

Rebengiuc, invitatul special al Intersecțiilor de Miercuri

În seara de 21 februarie, de la ora 19.30, Rezidența BRD Scena9  – Hotspot Cultural BRD găzduiește o întâlnire de neratat cu actorul Victor Rebengiuc, care și-a sărbătorit de curând împlinirea a 85 de ani, jucând în „Regele moare” de Eugène Ionesco, la Teatrul Naţional.

În cadrul Intersecțiilor de Miercuri, scriitoarea Ana Maria Sandu va vorbi cu invitatul serii despre normalitate, viață și actorie. Despre cum era lumea când a început să joace și cum e azi. Despre regizorii care au contat pentru el în film și teatru. Despre ce înseamnă ca vocea ta să se audă clar atunci când vremurile politice sunt tulburi.

Vă invităm să nu ratați ocazia de a dialoga cu omul Victor Rebengiuc, fiind un moment în care putem afla din experiența dumnealui în aceeași măsură în care putem afla despre personajele cu care a făcut istorie”, anunță Georgiana Nica, Junior Brand Communication Manager BRD – Groupe Société Générale.

Am făcut din Moromete un personaj pe care-l iubesc. Dacă în toată cariera l-aş fi jucat numai pe Moromete, tot aş fi fost mulţumit toată viaţa”, spunea Victor Rebengiuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri