Caută
Close this search box.

Președintele Klaus Iohannis a felicitat-o pe Adina Pintilie pentru succesul de la Berlinale

Preşedintele Klaus Iohannis a felicitat-o duminică pe Adina Pintilie, regizoarea peliculei „Nu mă atinge-mă / Touch me not”, care a primit Ursul de Aur la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin.

„Felicitări Adinei Pintilie, regizoarea filmului ‘Nu mă atinge-mă / Touch me not’, pentru obţinerea prestigiosului premiu ‘Ursul de Aur’ la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin! Mult succes în viitoarele proiecte!”, a scris, duminică, președintele Klaus Iohannis pe o rețea de socializare.

Filmul reunește o distribuție din întreaga Europă: Laura Benson, Tomas Lemarquis, Christian Bayerlein, Grit Uhlemann, Hanna Hoffmann, Seani Love, Irmena Cicikova, Dirk Lange.

Un răspuns

  1. Candva -pe la inceputuri- pentru a masca caderea fulgeratoare, voia sa joace tenis cu Simona, acum -la fel- vine cu Jmecherii ieftine, poate-poate mai uita lumea cat de „activ” este…Sau poate vrea sa intre si in industria filmului, vrea sa regizeze si sa joace ca erou principal , in travesti in „Bivolita pe franghie”…///Cârdășia Klausului cu austriecii jefuitori de la OMV,”…marile companii extractoare (OMV și Romgaz) și de păgubirea statului român cu peste 1,7 miliarde de euro în ultimii opt ani….Neamțul venise, chipurile, să prezinte strategia de viitor a OMV în România și să întărească angajamentele de bună colaborare. Dar președintele unei țări nu se ocupă cu extracția de petrol și gaze, așa că Seele ar fi trebuit să facă demonstrația în fața premierului. Cu toate astea, prin oficiile SRI, această întîlnire contra naturii a avut loc, așa cum a avut loc, în dialogul celor doi, asigurarea că OMV privește cu mare optimism realegerea la Cotroceni a unui vorbitor de germană din Sibiu. Reamintim că SRI nici n-a mișcat în cazul marelui furt de la stat, prin nivelul scăzut de redevențe, făptuit de OMV. Asta în ciuda raportului Curții de Conturi, a semnalelor din presă și a zgomotului făcut de senatorul Zamfir. Dar Zamfir a fost pedepsit, DNA și SRI se fac că plouă, iar OMV continuă să fie în posesia banilor. O contribuție la campania electorală pare logică.____–––_____Urmeaza vacanta de primavara cu peronul pe emisfera sudica…
    (Probabil ca doar de frica , malai mare nu s-a inscris la excursia(adevarat, only one way ticket) pe marte, sau o fi facut-o insa a fost respins…nu se admite prea mult balast in rachetele spatiale…)
    ///
    Macron si-a luat gaina, malai-mare isi ia o bivola, sa aiba lapte proaspat la dispozitie…Probabil ca nimeni nu va sesiza miscarea, chiar daca ar duce bivola in parlament, o bivola printre boi nu creaza animozitati…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri