Caută
Close this search box.

Viorica Dăncilă gafează din nou îngrozitor. De necrezut aşa ceva! VIDEO

Premierul Viorica Dăncilă a gafat din nou îngrozitor. De data aceasta, este prea de tot, a spus ceva ce nu poate fi scuzat sub nici un motiv. Pensionarii ştiu de ce. Cine doreşte să se crucească, o poate face de la timecode 24.57.

https://www.youtube.com/watch?v=D7KGmMHqeIM

Viorica Dăncilă crede că pensia minimă în România este de 5.200 de lei

Pot să vă spun că pensia minimă va creşte de la 5.200 la 6.400 de lei de la 1 iulie anul acesta…

, a spus premierul. În realitate, pensia minimă în prezent, în România, este de 520 de lei.

Noi ne-am propus ca anul acesta, până la sfârşitul anului acesta, să mergem cu legea pensiilor în Parlament. Vom face tot ce este posibil, dar menţionez încă o dată: este important ca atunci când venim cu o lege a pensiilor să nu avem nici un fel de probleme în aplicarea acestei legi.

, a declarat premierul Viorica Dăncilă, la RTV.

Viorica, dată de gol de la Bruxelles: Tusk a ridicat problema justiţiei

2 răspunsuri

  1. Ea a fost sincera, la cat castiga ea si acolitii ei, la ce avere are, la cate sute de mii cheltuieste ea lunar pe nimicuri si frivolitati, i se pare si 6.400 lei ca ar fi putin…Asta dovedeste cat de rupta de realitate este acest asa-zis PM, de acea nici nu se vor rezolva problemele in Romania , pentru ca (in mintea lor, ele nici nu exista, ei nu le-au confruntat niciodata)… Apoi, chestia ” cu probleme in aplicarea legii” este o constructie „logica” pe care (sa speram) macar ea o intelege…Tipa este un pm de toata jena si ridicolul…(da se imbraca ea ca Margaret Thatcher, se imbraca…)

  2. tanti asta imi rupe p**a cat de proasta ii, asta are niste teori de sefa de punct de gostat , asta vorbeste de justitie si sefu ei direct ii cercetat penal,grabeste arestarea lui Daddy ,ce a facut codruta ca va baga la puscarie pa toti colegi tai de partid , legea ii sfanta si pt daddy!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri