Caută
Close this search box.

CSM discută soarta procurorului şef al DNA. Laura Codruţa Kovesi faţă în faţă cu ministrul Justiţiei

UPDATE Kovesi a spus că acuzațiile din raportul lui Tudorel Toader sunt „nereale, nedovedite și netemeinice”.

Kovesi a mai arătat că, de când a preluat conducerea DNA, Direcţia a avut cele mai bune rezultate: „De la preluarea mandatului, DNA a înregistrat cele mai bune rezultate de la înfiinţarea instituţiei”.Ea a răspuns, punct cu punct, celor 20 de acuzații aduse de ministrul Justiției.

UPTADE Sunt discuții în contradictoriu între ministrul justiției, Tudorel Toader, și procurorul general, Augustin Lazăr.

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, se va prezenta, marţi, în faţa Secţiei pentru Procurori a CSM, pentru a fi audiată. La şedinţa va participa şi Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, cel care cere revocarea ei din funcţie.

Membri Secţiei pentru Procurori au invitat-o, marţi, şi pe Laura Codruţa Kovesi la audieri, pentru a-şi expune punctul de vedere. Avizul ce urmează a fi dat de Secţia pentru Procurori a CSM în cazul procedurii de revocare iniţiate de ministrul Justiţiei este consultativ.

Ulterior cererii de revocare, preşedintele României şi-a anunţat susţinerea pentru Laura Codruţa Kovesi, precizând că va studia raportul care a stat la baza propunerii făcute de ministrul justiţiei.

Avizul Secţiei pentru Procurori a CSM va ajunge la preşedintele României, Klaus Iohannis.

3 răspunsuri

  1. 6-1 scor de maidan ! Ala unu e … Tudorel ! Tudorel a ajuns la culmea … penibilului. El insa ii bate pe toti cu … poporul ! Poporul care are are adevarul suprem, ca astia de la ceseme nu se pricep. Tov. porfesor a reusit la drept la douas’doi de ani pe vremea lui ceasca si a lu’ secu’ (care supraveghea bine dreptu’) si l-a „lasat” sa fie sef de promotie, mare profesor, decan si rector !? Sa va zic un banc : Tudorel e mare ministru la justitie ! Explicatia : … in Romania, in guvernul PSD ! Nebuneala nebunelii !

  2. Pe vremea lu’ ceasca erau bancuri cu bula, acum apar bacuri cu tudorei !

  3. C.T.P. spune ca Tudorel nu s-a facut de ras (cum l-a avertizat „Drag-ne-ai fi la inchisoare”), ci de plans ! Ha ! Ha ! Auziti… cica asta-i de plans ! Ha ! Ha ! Ha !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri