Caută
Close this search box.

Majoretele din Coreea de Nord, sclave sexuale ale politicienilor din lagărul lui Kim Jong-un

majorete

Noi detalii despre majoretele din Coreea de Nord au fost date publicităţii de presa engleză.

majorete
FOTO: Metro

Metro scrie că majoretele sunt transformate în sclave sexuale pentru politicieni şi oameni cu funcţii importante din regimului lui Kim Jong-un.

Lee So-yeon a lucrat în armată şi a fugit în Coreea de Sud în 2008. Acum face dezvăluiri şocante şi susţine că majoretele trebuie să presteze servicii pentru oamenii politici din Coreea de Nord.

„Acest tip de suferinţă urmează după spectacole”

„Poate părea un spectacol modern din afară. Oricum, majoretele trebuie şi să meargă la petreceri şi să ofere servicii sexuale. Acest tip de suferinţă urmează după spectacole. Merg la evenimente, la petrecere şi trebuie să se culce cu oamenii de acolo, împotriva voinţei lor”, a spus Lee So-yeon pentru Bloomberg, citat de digisport.ro.

„Armata de frumuseţi” a Coreei de Nord la JO a fost compusă din 229 de majorete, care s-au alăturat celor 22 de sportivi, muzicieni şi artişti prezenţi la PyeongChang, în total o delegaţie de 400 de persoane.

La ceremonia de închidere a asistat şi o delegaţie oficială din Nord, condusă de un controversat general, Kim Yong Chol, considerat criminal de război de opoziţia sud-coreeană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri