Caută
Close this search box.

Klaus Iohannis, la bilanțul DNA: Suntem departe de o revocare

”Suntem departe de o revocare”, a declarat președintele Klaus Iohannis, miercuri, prezent la prezentarea bilanțului Departamentului Național Anticorupție pe 2017. Acestea sunt primele declarații ale șefului statului după avizul negativ dat de CSM refritor la cererea de revocare a șefei DNA.

„O decizie astăzi? Nu. Trebuie să aşteptăm diferitele documente cum ar fi motivarea de la CSM. Dar, în condiţiile date, este evident că suntem departe de o revocare”, a spus Klaus Iohannis, la intrarea în Cercul Militar. Preşedintele Iohannis participă la prezentarea bilanţului DNA pentru anul 2017, alături de şefa parchetului anticorupţie, ambasadori şi alte oficialităţi.

Ministrul Justiţiei a anunţat, marţi, că nu va participa la bilanţ pentru că nu a primit din timpul raportul de activitate de la DNA.

Un răspuns

  1. BILANŢUL DNA pe 2017: Kovesi: Au fost trimişi în judecată trei miniştri, 6 parlamentari, 2 secretari de stat(…)___––____Bravos! Si totusi cifrele trebuiau sa fie cel putin la patrat, pentru a se simti ceva in despotmolirea Romaniei…Sa speram ca de acum inainte, DNA-ul a primit un nou suflu, chiar din actiunea ministrului justitiei, care -de fapt- voia demolat DNA-ul, sau macar transformat in sluga obedienta mafiei pe care o reprezinta si serveste…Nu ar strica trimis chiar el in judecata pentru defaimari de autoritate si incercari de subminarea unei institutii parte din sistemul Justitiei…
    2-Liviu Dragnea, despre PLECAREA lui Tudorel Toader din Guvern(…)____––____se zice ca „nu mai inveti bou batran, la jug”, iata insa ca renul batran, Tudorel-Rudolfel (care a schimbat multe perechi de coarne), s-a obisnuit chiar si cu zabala recent pusa de pesede…El tragea de mult la sania acestora, si cred ca Ali-Baba vrea sa-l mentina in echipa, mai ales ca atunci cand va veni apocalipsa pesedeului, spectacolul sa fie paramount, adica sa moara toti, la un loc, „in style”…Pana la zi, renul tudorel-rudolfel a dovedit ca mintea lui a stat in coarne, poate coboara mai jos si realizeaza ca gheturile se topesc si sania pesede se va scufunda. pentru ca daca si arabii au avut „primavera araba”, miroase cu adevarata ca „Primavara Romaneasca” este dupa colt, chiar daca mirosul este amestecat cu cel de praf de pusca…Asa ca „tudorele, nene”, ia-ti coarnele la spinare***, pana nu te ia la ochi, vreun vanator de revolutii…(*** daca si anumite subspecii de pinguini traiesc in zone calde, cu atat mai mult, natura va permite unui ren batran sa se relocheze pe taramurile unde bica produce urda din mazare..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri