Caută
Close this search box.

Români, condamnați pentru proxenetism în Irlanda de Nord

Doi români au fost condamnați la închisoare, miercuri, pentru proxenetism și trafic de persoane în Irlanda de Nord.

Fraţii Decebal şi Spartacus Mihai, membri ai unui grup infracţional organizat, şi-au recunoscut vinovăţia privind fapte de proxenetism, trafic de persoane în vederea exploatării sexuale, dobândirea de proprietăţi ilegale şi conversia unor astfel de proprietăţi, a comunicat poliţia nord-irlandeză, citată de Agerpres.

Astfel, Decebal Mihai, în vârstă de 28 de ani, a primit o pedeapsă cu închisoarea pe patru ani, dintre care doi cu suspendare, iar Spartacus Mihai, în vârstă de 21 de ani, a fost condamnat la trei ani de închisoare, de asemenea cu supendare pentru jumătate din termen.

Inspectorul-şef Mark Bell din cadrul unităţii poliţiei nord-irlandeze pentru combaterea sclaviei moderne şi a traficului de persoane a declarat că fraţii Mihai au fost arestaţi în urma uneia din cele mai extinse anchete a unor astfel de infracţiuni în Irlanda de Nord. Poliţia a acţionat după primirea unor informaţii de la o persoană particulară, efectuând percheziţii în estul Belfastului şi în Banbridge, în mai anul trecut. La două adrese au fost găsite patru femei cu vârste între 19 şi 30 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri