Caută
Close this search box.

Accident de muncă: Muncitor, strivit de o placă de beton

Un muncitor a fost prins parţial sub o placă de beton, joi dimineaţa, în Bucureşti, în zona Şoseaua Alexandriei, în timp ce efectua lucrări pentru repararea unui cablu electric subteran.

Foto: cvlpress.ro

Bărbatul a fost scos din groapa în care se afla şi eliberat de sub placa de beton, potrivit ultimelor informaţii, și acesta se află în afara oricărui pericol.

Inițial, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov, declara că muncitorul este conştient, dar se află prins până la brâu într-o groapă de aproximativ un metru.

La faţa locului acţionează Detaşamentul Special de Salvatori, SMURD, descarcerarea şi două autospeciale.

 

Un răspuns

  1. Am lucrat 35 sani ,ca MACARAGIU pe santiere ,constat o neglijenta totala fata de omul truditor lacomia patronilor face ca zilnic sa avem morti sau accidente de munca ,CUI ai pasa de legile Protectiei munci ,AM lucrat 35 ani ,cu oameni ce facea naveta de la distante mmari si maistrul sau eeu aveam grija sai ferim de cei mai rau ,SINCER ajunsasem sa cunosc ,or ce miscare a muncitorului pe schela sau blocul in constructie IL sstrigam si il rugam sa coboare SAS faca necesitatile fiziologice ma intreba de unde stiu ce vrea el am zis Grija de mine si a ta ma facut sa stiu ce doresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri