Caută
Close this search box.

Bărbatul care a produs accidentul de pe Bulevardul Dacia din Capitală a recunoscut că era drogat

Şoferul care a provocat accidentul care a avut loc sâmbătă, pe Bulevardul Dacia din Bucureşti, a fost dus la audieri după ce a fost externat din spital. Acesta a declarat că avea viteză mare şi că a consumat droguri înainte de a se urca la volan.

„Aveam viteză (..) Nu a fost cu intenţie. O excita (n.r. pe soţie ) când mergeam cu viteză”, a declarat bărbatul după ce a fost externat.

Întrebat dacă era drogat, a răspuns: „Da, amândoi (n.r. şi partenera) eram”.

Foto: mediafax.ro

După accident bărbatul a fost internat, alături de partenera sa şi de alte trei persoane. Femeia va fi externată, cel mai probabil, luni, potrivit medicilor. Şoferul a fost preluat de la Spitalul Floreasca de poliţişti, fiind dus la audieri.

Doctorii au recoltat probe pentru a stabili dacă au consumat substanţe stupifiante sau alcool, arată Mediafax.

Surse judiciare afirmă că bărbatul nu avea permis pemis de conducere emis de autorităţile din România, prezentând un document care ar atesta că deţine un astfel de act în alt stat.

Partenera şoferului a dat o declaraţie în calitate de parte vătămată, precizând că cei doi se certau înainte de accident.

Accidentul care a avut loc, sâmbătă, pe Bulevardul Dacia din Bucureşti, este investigat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, bărabtul audiat fiind suspectat că a lovit intenţionat celelalte trei maşini, susţin surse judiciare.

„În jurul orei 15.00, pe Bvd. Dacia în apropierea intersecţiei cu Calea Victoriei, pe sensul de mers dinspre Calea Griviţei spre Calea Victoriei, s-a produs un eveniment rutier în care au fost implicate 4 autovehicule. În urma acestui eveniment mai multe persoane au fost rănite unele dintre acestea solicitând transportul la spital. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care împreună cu poliţiştii Brigăzii Rutiere şi poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri, vor stabili toate aspectele şi împrejurările producerii acestui eveniment”, au anunţat, sâmbătă, reprezentanţii Brigăzii de Poliţie Rutieră a Capitalei.

Potrivit unor informaţii, bărbatul ar fi avut un conflict cu partenera sa, alături de care se afla în maşină, cei doi aplicându-şi lovituri. Pe de altă parte, şoferul a declarat, după externare, că nu se certa cu iubita lui.

Din primele informaţii strânse de procurori, acuzaţia sub care ar urma să se facă investigaţia ar fi de tentativă de omor, încadrarea concretă urmând să de facă după audieri.

Şapte persoane au fost implicate în accident, cinci dintre ele fiind transportate la spital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri