Cascadorul Ionel Covrig (46 de ani) va încerca să bată recordul austriacului Joe Tödtling (39 de ani), care a „ars“ timp de 5 minute şi 41 de secunde, fără oxigen suplimentar, în urmă cu cinci ani.

Covrig vrea să demonstreze că şcoala autohtonă de profil este în continuare la înălţime şi că românii se pot bate de la egal la egal cu profesioniştii din toată lumea. Originar din Urlaţi, Ionel Covrig, zis „John“, se pregăteşte de ani buni pentru doborârea unui record mondial. A strâns ban pe ban, a căutat sponsori, s-a antrenat asiduu, iar acum este în sfârşit gata să devină „torţă vie“ şi să doboare recordul austriacului Joe Tödtling.

Cascadoria va avea loc, duminică, 25 februarie, de la ora 21.00, în Târgul Vitan, la Autovit, iar Covrig ar putea deveni primul cascador din România care va intra în Cartea Recordurilor. „Am muncit enorm în ultimul an pentru a pune la punct totul alături de cei care mă vor asista. Am făcut deja trei antrenamente specifice, cu rezultate încurajatoare. Sunt şi într-o formă fizică bună, aşa că intru în Cartea Recordurilor“, a declarat cascadorul, al cărui mentor este legendarul Vasile Popa.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 5 =