Caută
Close this search box.

Cât a costat celebrul palton alb al Vioricăi Dăncilă

Palton Viorica Dancila

După ce a fost propusă pentru fotoliul de premier, Viorica Dăncilă a purtat un palton de culoare albă, cu motive tradiţionale.

Palton Viorica Dancila
FOTO: Agerpres

Paltonul Vioricai Dăncilă este confecţionat într-un atelier de croitorie din comuna bistriţeană Salva şi a costat  900 de lei.

Virginia Linul, creatoarea paltonului Vioricăi Dăncilă, are 47 de ani, este absolventă a Facultăţii de Comunicare şi Relatii Publice din cadrul SNSPA Bucureşti si este deţinătoarea brandului „LinIA tradiţională”, cu ţinute inspirate din vechea ie românească, potrivit Mediafax.

Virginia a avut o mulţime de clienţi cunoscuţi, precum Paula Herlo, Horia Brenciu, Elena Lasconi sau Nea Marin. Ea a transformat micuţul atelier din Salva într-o adevărată fabrica de constume populare, ducând tradiţia românească până în Asia sau Statele Unite.

Un răspuns

  1. Nu vad mare lucru in pret, mi se pare de remarcat idea, anume dorinta ei de a sari in ochii romanilor ca o nationalista si „iubitoare de romani”, infocata, gestul ei dovedeste -in cel mai bun caz- fragilitate de adevarat caracter, este o falsa nationalista(sau paguboasa), o patriotarda, o populista si persoana cu demagogie ieftina, probabil de la aflarea vestii(a ofertei de PM), s-a gandit tot timpul la imagine si nicio secunda la ce ar trebui sa faca pentru tara , pentru popor…Si s-a gandit la aceasta costumatie care izbeste ochiul cu cea ce vrea sa transmita, desi faptele au vorbit si vor vorbi de la sine, insa ea vrea sa le faca uitate sau sa le estompeze, prin manipulari si artificii psiho-vestimentare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri