Caută
Close this search box.

Câte formulare vom depune la ANAF. Orlando Teodorovici a făcut anunţul

Orlando Teodorovici lucrează la un act normativ care să simplifice modul prin care românii îşi declară veniturile. Anunţul a fost făcut de ministrul Finanţelor la Antena 3.

Orlando Teodorovici

Oficialul spune că, din cele cinci formulare existente în prezent, inclusiv controversatul formular 600, va rămâne o singură declaraţie, pe baza veniturilor estimate.

Cum procedează cei care au depus Declaraţia 600

„Noul formular va fi unul unic. Din cele cinci câte au astăzi persoanele fizice, va fi un singur formular de depus. Vom vedea exact care este cel mai apropiat, cel mai corect termen de depunere ca oamenii să aibă timp să facă acest lucru, în special din punct de vedere online. Va fi pe estimare, nu pe realizat.

Cei care au depus aceste formulare nu trebuie să o mai facă încă o dată decât dacă sunt în situaţia în care sumele declarate până în prezent, foste 600, sunt mai mari decât estimăruile pe acest an”, spune Orlando Teodorovici, citat de digi24.ro.

„Dacă sunt în acestă situaţie vin şi depun acest formular şi estimează suma declarată iniţial. În prima parte a lunii martie va fi actul normativ adoptat de Guvern.”

Un răspuns

  1. Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, susţine că sumele pe care teoretic statul ar trebui să le ia ca impozit Bisericii Ortodoxe Române (BOR) vor rămâne în cadrul bisericii pentru activităţi cu caracter social, informează Agerpres_____––_____banditul mizerabil ramane tot bandit si tot mizerabil, auzi la el, „impoziteaza biserica dar banii raman tot la biserica”, si asta se simte a fi Jmecher…Biserica ar trebui impozitata RETROACTIV, iar banii exista in conturile personale a cateva mii de popi din functii ceva mai acatarii, acestia toti sunt milionari,oficial, iar nedeclarat, sunt multimilionari(in euro)…aceasta ciuma a societatii, biserica, trebuie impozitata si trebuie -in paralel- inchise orice mijloace financiare care curg spre biserica, de la stat, adica tot din munca poporului, care este de prea multe ori impozitata, doar pentru ca legiuni imense de politicieni si popi sa traiasca in huzur, fara sa munceasca, real, macar o singura ora…

    Este un lucru bun ca Romania este alfabetizata in grad inalt, insa nu este deloc suficient, iar aceasta pentru ca romanii inca nu inteleg ce „citesc”, anume ca pericolul pentru stat si natie , inclusiv al sigurantei nationale, NU este reprezentat de forte oculte, masonerii, puteri straine, etc.,etc., ci este -FOARTE REAL- reprezentat de insasi cele 3 forte conducatoare ale tarii, adica forta „morala” (zice-se!) biserica, si celelalte 2 forte, cea politica si administrativa, toate acestea 3, sunt grotesc de supranumerar si grotesc de privilegiate, aceste 3 entitati-bine conectate intre ele- sunt dusmanul poporului, aceste 3 fiare sugruma si devoreaza natia romana….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri