Echipa Vioricăi Dăncilă se măreşte pe zi ce trece.

În cursul zilei de joi, Anca Alexandrescu, care se ocupă de comunicarea liderului Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a fost numită consilier onorific, iar marţea trecută a fost publicată în Monitorul Oficial decizia privind numirea lui Darius-Bogdan Vâlcov în funcţia de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului. Acum, fostul ziarist Nelu Vasile Barbu a fost numit de premierul Viorica Dăncilă în funcţia de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru, potrivit unei decizii publicate luni în Monitorul Oficial. În perioada 2002- 2005 a fost realizator de programe radio şi editor voce la Realitatea TV. Ulterior a avut şi o emisiune la postul B1 TV. În anul 2017 a fost consilierul ministrului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Alexandru Petrescu, în Cabinetul Sorin Grindeanu.

Nelu Barbu s-a născut în 1982, a absolvit cursurile Colegiului Naţional Ienăchiţă Văcărescu din Tîrgovişte şi apoi a fost licenţiat al Universităţii Valahia Târgovişte în Drept Penal.

Totodată, a fost publicată o decizie a premierului referitoare la numirea lui Puiu-Lucian Georgescu în funcţia de secretar de stat la Ministerul Cercetării şi Inovării. Georgescu a fost ministru al Cercetării în Guvernul condus de Mihai Tudose. În ultimele zile, Viorica Dăncilă a semnat mai multe decizii de numire a unor consilieri. Tudor-Bogdan Rogin a fost numit consilier al premierului Viorica Dăncilă, printr-o decizie publicată, vineri, în Monitorul Oficial.

 

193 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here