Caută
Close this search box.

Cursuri suspendate! Află ce județe au închis școlile!

Vremea geroasă a determinat autoritățile să închidă școlile și grădinițele din mai multe județe până la sfârșitul acestei săptămâni. Astfel, cursurile au fost suspendate integral în în judeţele Brăila, Călăraşi, Constanţa, Ialomiţa, Ilfov, Olt, Teleorman şi în municipiul Bucureşti, anunță Ministerul Educației Naționale.

De asemenea, în judeţele Argeş şi Dolj s-a decis suspendarea integrală a cursurilor, însă doar pentru ziua de 1 martie, urmând ca în funcţie de evoluţia vremii să se ia o hotărâre, în cursul zilei de joi, pentru data de vineri, 2 martie. În judeţul Tulcea, în data de 1 martie, toate structurile de învăţământ sunt închise, cu excepţia grădiniţelor din municipiu.

În intervalul 1-2 martie, activitatea se va desfăşura parţial în judeţele Giurgiu (toate unităţile de învăţământ sunt închise, cu excepţia a cinci grădiniţe cu program prelungit din municipiu), Cluj (Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu” din Câmpia Turzii are centrala termică defectă). Joi, 1 martie, în liceul din localitatea Lădeşti (Vâlcea) nu se desfăşoară ore de curs.

Orele pierdute vor vi recuperate pe parcusului anului de către elevi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri