Caută
Close this search box.

Dezvăluirile unei tinere care a scăpat din lagărul lui Kim Jong-un: Ce trebuie să îndure frumuseţile dictatorului

Dezvăluirile

Dezvăluirile unei tinere care a scăpat din lagărul lui Kim Jong-un şi acum trăieşte în Coreea de Sud au uimit multă lume. Fostă majoretă, tânăra a povestit la ca tratament sunt supuse frumuseţile dictatorului.

Dezvăluirile
FOTO: digisport.ro

Majoretele din Coreea de Nord au uimit întreaga lume la Jocurile Olimpice de la PyeongChang, Coreea de Sud, sincronizarea lor fiind perfectă.

Pentru a ajunge majoretă şi ieşi din ţară, fetele trec printr-un proces dur de selecţie, antrenându-se cu psihologi într-un adevărat cantonament, comparat de presa engleză cu un proces de spălare pe creier. Un soi de mancurtizare.

Costumația acestora, uniforme în culorile alb – roșu, a atras toate privirile. Dar ceea ce a frapat a fost sincronizarea perfectă a acestora.

„Ni s-a spus că mergem direct în inima inamicului”

Pentru a fi selectată ca majoretă, trebuie să treci printr-un proces de selecţie extrem de riguros.

„Întâlneşte armata de frumuseţi ale lui Kim Jong-un”, titrează The Telegraph, citat de digisport.ro, care apoi prezintă mărturiile fostei majorete:

„Cu toate am trecut pe la diferiţi psihologi înainte de a ajunge majorete. Am fost pregătite astfel încât să nu avem un şoc când facem trecerea la o altă civilizaţie. Ni s-a spus că intrăm în altă lume.

Nordul și Sudul, o strângere de mână istorică pentru Coreea, cu ocazia Jocurilor Olimpice

Antrenamente s-au bazat în principal pe faptul că nu trebuie să ne uităm ţara nici măcar pentru un minut. Nu mergeam în afara Coreei de Nord doar pentru a încuraja, pentru a participa la spectacol, ni s-a spus că mergem direct în inima inamicului”, dezvăluie Han Seo-hee, fost majoretă, care acum trăieşte în Coreea de Sud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri