Caută
Close this search box.

Dragnea nu este dezamăgit de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader

Dragnea

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat că nu este dezamăgit de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader. El a afirmat că, atunci când ministrul va lua o decizie legată de activitatea DNA, aceasta va fi una argumentată.

Dragnea: Îl consider e bună-cedinţă

Eu nu sunt dezamăgit de ministrul Justiţiei. Ştiu poziţiile unor colegi, dar acesta nu este un subiect care să fie aşa decis foarte repede şi fără o temeinică documentare şi pregătire.

Îl consider în continuare pe Tudorel Toader un om de bună-credinţă, un profesionist, un om cu expertiză serioasă, un om serios şi cred că decizia pe care o va lua, nu ştiu care va fi aceea, va fi argumentată.

, a declarat Liviu Dragnea, citat de Mediafax.

Florin Iordache, pasă dură către ministrul Justiţiei, Tudorel Toader

Liviu Dragnea: Nu am nici un fel de dezamăgire

Nu l-am văzut niciodată pe Tudorel Toader să anunţe sau să spună ceva fără să aibă o argumentaţie foarte serioasă. Eu nu am niciun fel de dezamăgire în ceea ce îl priveşte pe Tudorel Toader.

, a declarat preşedintele PSD la Antena 3, întrebat dacă este dezamăgit de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, în contextul în care întârzie să prezinte un raport privind activitatea DNA şi a conducerii instituţiei.

Liderul PSD a afirmat că Tudorel Toader „are ritmul lui”. „Are ritmul lui şi s-a întâmplat acum că în zilele respective era plecat în Japonia, o vizită programată demult, dar primul ministru i-a cerut să se întoarcă şi s-a întors”, a conchis Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri