Caută
Close this search box.

Duminică va avea loc un nou protest în București: „Jos Guvernul Sluga 3.0 lui Dragnea!”

În Piața Victoriei din Capitală va avea loc, duminică, de la ora 18.00, un nou protest antiguvernamental.

Foto: rador.ro

Organizatorii manifestației scriu pe pagina de Facebook a evenimentului că „dacă nu luăm atitudine față de acest nou Guvern, ne vom trezi în următoarele zile că vor da OUG pentru legile Justiției și codurile penale, deoarece PSD-ul lui Dragnea a dovedit că este capabil de orice”.

„Noul Guvern Dăncilă este un guvern slugarnic lui Dragnea, cu mulți miniștri incompetenți și agramați și trebuie înlăturat cât mai repede pentru a nu duce România în colaps”, scriu organizatorii pe rețeaua socială.

Organizatorii arată că nu e suficient ca milioane de români să „comenteze și să se plângă de calitatea și profesionalismul acestui Guvern dacă nu se ia atitudine și se iese masiv în stradă”.

„Noi, protestatarii, nu cedăm și ieșim în stradă pentru a protesta față de acest Guvern slugarnic. Dacă noi nu mai ieșim în stradă, conducerea PSD+ALDE va spune că românii sunt multumiți cu acest Guvern”.

Numit sugestiv „Jos Guvernul Sluga 3.0 lui Dragnea!”, protestul este notificat (în intervalul 18:00 – 23:00) și organizat de comunitățile: Insist, deci REZIST; rezist, deci EXIST, Reușim, Insistăm pentru România Demnă, Vrem lustrația clasei politice, Ieșiți În Stradă Dacă Vă Pasă, Rezist.TV și Rezistenții din Piața Victoriei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri