Caută
Close this search box.

Eugen Tomac: „România are nevoie de prieteni în Administrația Trump”

„România are nevoie de mai mulți prieteni în Administrația Trump” , a afirmat preşedintele executiv al PMP, deputatul Eugen Tomac, care participă, la Washington, la conferinţa anuală a conservatorilor americani.

„Am participat până în prezent la mai multe reuniuni, de toate nivelurile, ale republicanilor americani şi consider că România are nevoie de cât mai mulţi prieteni în Administraţia Trump. Conservatorii americani sunt deschişi, direcţi şi pragmatici în relaţiile lor cu parteneri din diverse colţuri ale lumii. Am construit legături puternice în această comunitate politică şi sper ca eforturile noastre să aducă beneficii acasă”, a declarat Eugen Tomac, într-un comunicat de presă.

Preşedintele SUA, Donald Trump, prezent la conferință, a vorbit despre principalele sale direcţii de acţiune în politica internă.

„Discursul lui Donald Trump a durat mai mult de o oră, iar remarcile acestuia, fie că era vorba de fraze pregătite sau de glume spontane, s-au referit la reduceri de impozite, politica cu privire la imigraţie, asistenţă medicală şi economia SUA. Preşedintele SUA a avut multă trecere în faţa celor prezenţi, lucru extrem de important dacă ne gândim că această conferinţă este locul de naştere al conservatorismului modern, este locul în care activiştii conservatori, care lucrează între oameni, la firul ierbii, se întâlnesc cu elitele de la Washington. Această conferinţă, la care participă cei mai importanţi oameni din administraţia de la Casa Albă, este locul în care ideile se transformă în acţiune în politica americană”, precizează Tomac.

Liderul deputaţilor PMP participă, în perioada 21-24 februarie, la Washington, la invitaţia lui Matt Schlapp, preşedintele al American Conservative Union, la conferinţa anuală a conservatorilor americani. Din delegaţie mai fac parte senatorul PMP Vasile Cristian Lungu şi Sorin Roiban, coordonator Romanian GOP (Românii Republicani).

Un răspuns

  1. Foarte aproape de adevar, insa si Mr. Trump si administratia sa sunt trecatoare, Romania are nevoie de prieteni din tot esafodajul politc si economic american, iar solutia pe termen indefinit, este Monarhia cu aport Englez, poarta care va deschide largi drumuri pentru Romania, nu numai in USA, dar apre toate marile economii ale lumii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri