Caută
Close this search box.

Foarte buni și sănătoși, dar nu pentru cei cu hipertensiune

Castravetii murați în saramură sunt foarte buni și sănătoși, au puține calorii, au o incarcatura glicemica mica si contin caroten, acid folic si calciu, dar persoanele care sufera de hipertensiune arteriala trebuie sa-i consume in cantitati mici si sa-i spele foarte bine de sare, inainte de masă.
„In procesul natural de fermentatie nu doar ca se produc vitamine, ci se biodisponibilizeaza mineralele si fibrele alimentare din castraveti. Vitaminele naturale existente in castraveti nu sunt distruse, deoarece produsul nu este tratat termic”, potrivit doctormenci.ro.
Se știe deja cum castravetii în saramură se țin intr-un loc întunecos si uscat, la temperaturi de 10-15 grade, pentru a se declanșa procesul natural de fermentatie acido-lactica. (foto mancare.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri