Caută
Close this search box.

Fraţii Becali se întorc după gratii. Cristi Borcea a fost achitat

victor si ioan becali

Fraţii Becali se întorc la închisoare, după ce instanţa supremă l-a condamnat pe Victor Becali la 5 ani şi 8 luni de închisoare, iar pe Ioan Becali, la 3 ani.

victor si ioan becali
FOTO: romaniatv.net

Victor Becali se întoarce în închisoare, în condiţiile în care, practic, eliberarea condiţionată dispusă în dosarul Transferurilor i-a fost revocată.

Şi fratele său, Ioan Becali, se va întoarce la penitenciar după ce magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie i-au respins apelul, aceasta rămânând cu pedeapsa iniţială de trei ani de închisoare. Şi în cazul acestuia, a fost revocată practic eliberarea condiţionată dispusă în dosarul Transferurilor.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au condamnat-o pe fosta judecătoare Geanina Terceanu, actualmente Teodorovici, la 7 ani de închisoare pentru luare de mită, potrivit Mediafax. Aceasta a fost acuzată că ar fi luat în tranşe 220.000 de euro de la fraţii Becali şi Cristi Borcea pentru a-i achita în prima fază în dosarul Transferurilor.

Magistraţii instanţei supreme au decis însă să-l achite pe Cristian Borcea în acest dosar, el fiind oricum singurul încarcerat rămas în dosarul Transferurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri