Caută
Close this search box.

Gică Hagi despre Ianis Hagi: ”Într-o bună zi poate câștiga Balonul de Aur”

Chiar dacă este încă supărat din cauza unor probleme reale din fotbalul românesc, apărute și dezvoltate în special în ultimii ani, Gică Hagi vorbește cu suflet despre academia sa despre titlul național obținut cu Viitorul și despre evoluția lui Ianis Hagi.

„Academia este cel mai bun și important lucru pe care l-am făcut după ce m-am lăsat de fotbal. Fiecare copil talentat care trece pragul academiei are şansa lui. Eu cred în tineri.

De aceea, nu mă miră că am luat titlul după 8 ani de muncă și efort. A fost muncă foarte multă și bine făcută. Hagi e făcut pentru a câștiga. În 5 ani am ajuns în liga națională, după alți trei ani am reușit să luăm titlul. Doar eu și echipa mea am crezut în asta. La juniori avem o mulţime de succese”, a declarat Gheorghe Hagi .

În ce-l privește pe Ianis Hagi, abia refenit la Viitorul, îi întrevede acestuia un viitor care poate fi cu totul remarcabil:  „Ianis este foarte talentat şi, fotbalistic vorbind, are mentalitatea corectă. Ca jucători suntem diferiţi. El este puternic şi ambiţios. Știe că trebuie să facă sacrificii, dacă vrea să ajungă departe. Am mare încredere în el. Știu că poate într-o zi să câștige și Balonul de Aur. E decar, un foarte bun pasator și lovește foarte bine cu ambele picioare” a mai spus Gică Hagi. (foto telegrafonline.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri