Caută
Close this search box.

ICCJ: Liviu Dragnea va fi audiat pe 21 martie

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, va fi audiat pe 21 martie în dosarul în care este judecat pentru instigare la abuz în serviciu, potrivit magistraţilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Potrivit Agerpres, magistraţii au stabilit, joi, ca Liviu Dragnea să fie audiat pe 21 martie, împreună cu cei trei inculpaţi care şi-au recunoscut vinovăţia în acest dosar – Adriana Botorogeanu, Gheorghe Nicuşor şi Anisa Stoica. Dosarul în care vor avea loc audierile se referă la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman.

La termenul de judecată de joi au fost audiaţi şase martori, printre care primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, precum şi foşti sau actuali angajaţi de la DGASPC Teleorman şi CJ Teleorman.

Eugen Vlad Ovidiu, fost vicepreşedinte al CJ Teleorman, a declarat în sala de judecată că el nu avea atribuţii legate de DGASPC Teleorman, susţinând că activitatea acestei instituţii era în coordonarea secretarului CJ Teleorman şi a preşedintelui consiliului de atunci, Liviu Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri