Caută
Close this search box.

Incendiu la Spitalul Universitar din Capitală

Luni, la Spitalul Universitar din Capitală a izbucnit un incendiu din cauza unui scurtcircuit la un generator electric. reprezentanţi ISU Bucureşti-Ilfov.

Potrivit ISU București-Ilfov, la faţa locului au fost trimise cinci autospeciale de stingere, o autoscară, o maşină de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

Bolnavii internați în spital nu au fost afectați, doar câțiva angajaţi ai spitalului au fost evacuaţi. „Incendiul a fost declanşat la etajul 1 al spitalului de la un UPS (n.r. – acumulator) situat în camera tehnică a unui angiograf, zona în care nu se află personal medical, pacienţi sau vizitatori, programul desfăşurându-se doar dimineaţa. Incendiul s-a limitat strict la nivelul camerei tehnice, iar pagubele au fost minore, nu s-au înregistrat victime, nu a fost necesară intervenţia niciunei autospeciale, incendiul fiind lichidat cu extinctoare. Din motive de securitate a fost evacuat parţial etajul 1, până la evaluarea situaţiei şi lichidarea incendiului. În acest moment, activitatea se desfăşoară normal. Mulţumim personalului ISU pentru promptitudinea şi profesionalismul de care au dat dovadă”, se arată într-un comunicat al Spitalului Universitar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri