Caută
Close this search box.

Marian Oprişan, apel către PSD, ONG şi politicieni pentru un proiect de ţară

Marian Oprişan

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a lansat miercuri un apel către toate organizaţiile PSD. De asemenea, către organizaţii neguvernamentale şi politicieni, pentru elaborarea unui proiect de ţară e termen lung – respectiv 25 de ani.

Marian Oprisan la Adunarea Generala a UNCJR, Palatul Parlamentului - 03.12.2013 (11190392995).jpg
By Partidul Social Democrat from Romania – Marian Oprisan la Adunarea Generala a UNCJR, Palatul Parlamentului – 03.12.2013, CC BY 2.0, Link

Apelul are loc în contextul în care social-democraţii se vor reuni în luna martie în Congres extraordinar.

Dragnea, mulţumit că filialele PSD susțin Guvernul Grindeanu

Marian Oprişan: Vreau să lansăm un apel către toate forţele politice

La acest Congres vreau să lansăm un apel către toate forţele politice din România, către toate organizaţiile neguvernamentale. Către toate structurile, şi din opoziţie, şi de la putere, către cetăţenii României.

Pentru că este necesar să prezentăm un proiect de ţară pe termen lung. Şi pe termen lung înseamnă 25 de ani.

, a anunţat Marian Oprişan.

Marian Oprişan: Proiect pentru interesele românilor

Adică vom prezenta ţării un proiect în care pe fiecare domeniu de activitate vom stabili care sunt priorităţile naţionale. Şi, după ce vom stabili pe fiecare priorităţile naţionale şi de ce au nevoie românii în următorii 25 de ani, vrem să supunem dezbaterii publice această ofertă în aşa fel încât ulterior să o transformăm într-o lege. Motiv pentru care toate guvernele ţării în următorii 25 de ani să respecte interesele stabilite de români.

, a declarat Oprişan la sediul central al PSD, citat de Agerpres.

Întrebat dacă este nevoie de reconfirmarea în funcţie a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, liderul PSD Vrancea a spus: „Dragnea a fost ales de membrii partidului, statutar nu e nevoie de o confirmare. Confirmările se fac la final de mandat”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri