Caută
Close this search box.

Ministrul Sănătății despre Spitalul de Arși: Vom rezolva problemele financiare

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat, vineri, că vor fi rezolvate în scurt timp problemele financiare de la Spitalul de Arși din București, fără ca pacienții să fie afectați.

„A fost o întâlnire de lucru care va reseta tot ceea ce s-a întâmplat până acum. Cel mai important este că medicii sunt dornici să muncească. Sunt supăraţi că toată reputaţia spitalului a fost stricată pe nedrept, nu se ştie de ce şi cum. Problemele legate de partea financiară vor fi rezolvate cu ajutorul Primăriei sectorului 1, cu ajutorul Ministerului Sănătăţii, cu ajutorul Casei Naţionale de Sănătate. Cred că acesta este un moment zero. Chestiunile administrative le vom discuta altfel, nu în faţa presei, pentru că vor fi nişte măsuri administrative. Până una, alta, acest spital trebuie să trateze pacienţi. (…) Măsurile administrative nu le ia doar ministrul, le ia în urma unei analize împreună cu o comisie. Respectăm legea”, a afirmat Sorina Pintea, citată de Agerpres.

Deocamdată, nu discută despre o eventuală demitere a conducerii spitalului, pentru că acest lucru se face în urma unei evaluări.

Sorina Pintea a precizat că salariile pentru angajaţii acestui spital au fost plătite, iar datoria de un milion de lei a spitalului „este rezolvată parţial”, banii fiind alocaţi nu de Guvern, ci de Primăria sectorului 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri