Caută
Close this search box.

Nici unul din cei 66 de pasageri nu a supraviețuit tragediei aviatice din Iran

Un avion iranian cu 66 de pasageri la bord s-a prăbuşit în provincia muntoasă iraniană Isfahan, nici unul dintre pasageri nu a supravieţuit.

FOTO: Agerpres

60 de pasageri, doi agenţi de securitate, doi însoţitori de zbor, pilotul şi copilotul se aflau la bordul avionului ATR 72-500, al Aseman Airlines.

Avionul plecase de la Teheran spre Yasouj. Potrivit purtătorului de cuvânt al companiei iraniene, toţi pasagerii și echipajul avionului au murit.

Putin, primul şef de stat care a transmis condoleanţe Iranului

Organizaţia Semiluna Roşie din Iran a desfăşurat la fața locului 12 echipe de salvare. Având în vedere că zona în care s-a prăbușit avionul este muntoasă, nu pot fi trimise salvări și echipele de salvare se pot baza numai pe elicoptere. Nu se cunosc cauzele accidentului.

Peste 20 de echipe caută resturile avionului, ajutate de sătenii din zonă. Parchetul din Isfahan a deschis o anchetă. Conform agenţiei iraniene Mizan, vizibilitatea este redusă la 20 de metri, din cauza precipitaţiilor şi a ceţii.

Vladimir Putin a fost primul şef de stat care a transmis condoleanţe Iranului. De asemenea, Germania a transmis că oferă ajutorul său în operaţiunile de căutare, dacă este nevoie, potrivit protv.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri