Caută
Close this search box.

De ce nu va risca Simona Halep la Cluj

Mai sunt doar cinci zile până la meciul de Fed Cup de la Clum, dintre România și Canada, iar Simona Halep (nr. 2 WTA) a ales să nu joace, în condițiile în care – atenție – oaspetele vin cu o echipă foarte tânără, fără primele două jucătoare ale canadei – iar în cazul Simonei nu s-au rezolvatt încă urmările accidentării la gleznă de la Australian Open. Simona acceptase în primă instanță, însă toți apropiații ei au sfătuit-o pe jucătoare să nu riște, conform site-ului doartenis.ro.

În locul Simonei va evolua o jucătoare în mare creștere anul acesta, e vorba de Mihaela Buzărnescu, lucru confirmat chiar de ea într-un interviu pentru Adevărul: „Am fost chemată la Fed Cup, care va fi o experiență frumoasă. Mi-aș dori să joc măcar un meci, fie la simplu, fie la dublu pentru România”.

După cum bine se știe, România va întâlni Canada în zilele de 10 și 11 februarie, la Cluj, iar învingătoarea va juca în barajul de calificare în Grupa Mondială 1. Alături de Mihaela Buzărnescu vor mai evolua Irina Begu, Sorana Cîrstea și Raluca Olaru, România rămânând prima favorită a acestei confruntări. (foto sport.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri