Caută
Close this search box.

Oana Pellea, mesaj către ministrul Justiției: Ce rușine, domnule Toader!

Oana Pellea

Oana Pellea critică discursul ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, dar mai ales cererea de revocare din funcţie a procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Oana Pellea
FOTO: Facebook/Oana Pellea. Credit foto: Emilia Nicolae

În cel mai vehement mesaj, Oana Pellea vorbește despre calitatea de profesor universitar a lui Tudorel Toader şi îl întreabă retoric „dacă le mai vorbeşte studenţilor despre dreptate, adevăr şi justiţie”.

Oana Pellea îi transmite că şi-ar dori să asiste la un astfel de curs numai pentru a-l privi în ochi şi îşi încheie postarea cu o reacţie prin care își arată dezamăgirea faţă de acţiunile şefului de la Justiţie.

„CE RUȘINE, DOMNULE TOADER!

Domnule Toader, unde mai predați? Le mai vorbiți studenților despre dreptate, adevăr și justiție? Unde? Vă întreb pentru că vreau și eu să vin la un curs… să stau într-o bancă cuminte și să mă uit în ochii dumneavoastră. Atât.

Ce păcat, domnule Toader… mare păcat…”, a scris Oana Pellea pe Facebook.

4 răspunsuri

  1. Cu respect si pretuire doamna Oana Pellea, cred ca trebuie sa va corectez : se spune „Ce rusine, tovarase Toader !” As mai vrea sa va intreb : Credeti ca a inteles to’asu chestia cu privitul in ochi ? Ati citit vreodata o poezie la un purcelus ? Revenind la primul punct, eu ma gandesc ca trebuie sa folosim cu mare atentie cuvintele „domn” sau „doamna”. Le folosim la cei mai mari sfinti si sfinte, la persoane care ne aduc lumina. Poate ca nu trebuie sa acordam oricui acest titlu…

  2. Mai am ceva de zis despre rusine. Rusinea este o bariera, o frana pentru omul care vrea sa faca ceva urat, rau, ceva pacatos. Sunt oameni care si-au strivit constiinta, s-au abrutizat, cazuti moral, care NU MAI AU RUSINE ! Nerusinarea este o mare nenorocire !

  3. 6-1 ! „Fiecare pasare, pe limba ei piere !” Chiar daca-i cu titluri si-i numita … ministru la Justitie !

  4. Ramane sa-l dea Dragnea sau Codrin afara pe motiv de incompetenta, ca sa-si dea seama Tudorel cat de capabil este si de adevarul proverbului : „Daca te bagi in troaca, te mananca porcii !”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri