Caută
Close this search box.

Pentru prima dată după mulți ani! Ce a făcut Guvernul Dăncilă cu steagul UE?

steagul UE

Pentru prima dată după mulți ani, steagul UE a dispărut din fotografia de grup de la învestirea Guvernului Dăncilă.

steagul UE

Greșeală de protocol sau mesaj clar?

Platforma România 100, condusă de Dacian Cioloş, se întreabă, pe bună dreptate, dacă avem de-a face cu o greşeală sau un mesaj clar.

„Greșeală de protocol sau mesaj clar privind direcția României în UE? Guvernul României, învestirea noului cabinet.

Pentru prima dată după mulți ani în care steagul Uniunii Europene a stat lângă cel românesc, așa cum se întâmpla în cazul cabinetului Cioloș sau chiar cel condus de Victor Ponta, acesta a fost îndepărtat din poza oficială.

Omul lui Dragnea, cu trei dosare penale pentru corupție, numit consilier de stat al premierului Dăncilă

Se întâmplă în anul de pregătire a preluării de către România a Președinției Consiliului UE și în condițiile în care doamna premier a fost europarlamentar pentru nouă ani”, precizează Platforma România 100.

2 răspunsuri

  1. cele s steaguri flutura mai peste tot, impreua, deci nu poate fi greseala de protocol, este clar un semnal, fie direct(„putem si fara voi”-adica intentie de iesire din UE) sau , dimpotriva, atentionare”Hei, asta se va intampla daca tot ne frecati la icre”), sau preventiv, daca Romania va fi impinsa afara din UE, pot si ei sa zica, „asta am si vrut, le-am si aratat-o”…dragnea-dracnea trebuie sa fie bun cititor in palma, a studiat-o bine pe vasilica-dracila, si a descifrat ca aceasta are nistre frustrari solide (poate chiar personale) cu UE, de unde a si numit-o pm, altfel tipa este pierduta in spatiu…

  2. Nu pe Comisia Europeana sa va bazati! Romania, pe muchie de cutit.(de I.E.Dogioiu)
    „Nu as miza nici pe presedintele Iohannis. Suna bine cand … Dar si in ipoteza ca e sincer, nu stiu ce mai poate face dupa ce i-a predat lui Liviu Dragnea toata puterea prin numirea Vioricai Dancila in functia de premier?…Si daca nu o vom face, ar fi bine sa nu ne miram mai tarziu ca am ajuns la periferia UE, poate chiar in afara ei,.”-___–___Mult mai realista, un lucru bun…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri