Caută
Close this search box.

Peste 130 de procurori DNA îi iau apărarea Codruței Kovesi

Kovesi

Peste 130 de procurori DNA contestă raportul lui Tudorel Toader, făcut public aseară şi îi iau apărarea Codruței Kovesi.

Kovesi

Procurorii DNA spun că sunt în dezacord cu raportul anunțat seara trecută de ministrul Justiției. Aceștia transmit printr-un comunicat că vor să tragă un semnal de alarmă asupra „perspectivelor sumbre ale independenței justiției și ale viitorului luptei anticorupție”.

Singurul scop – de a o îndepărta pe Kovesi din fruntea DNA

Potrivit celor 135 de procurori DNA, raportul lui Toader este „presărat cu neadevăruri,” iar singurul scop al demersului ministrului Justiției este de a o îndepărta pe Codruța Kovesi din fruntea DNA, potrivit digi24.ro.

Aceștia mai precizează că, de mai mulți ani, resimt un atac constant făcut de inculpați sau de condamnații pentru corupție la adresa DNA.

Magistrații îndeamnă la un exercițiu de imaginație. Laura Codruța Kovesi ar ajunge până la urmă să fie revocată din funcție.

Se întreabă procurorii cum ar putea să-și continue activitatea de combatere a corupției în contextul în care ar putea fi acuzați „în mod nedrept și incorect”, în anchetele pe care le desfășoară, pentru delicte de opinie sau pentru că imaginea României ar fi afectată la nivel internațional de fenomenul corupției.

3 răspunsuri

  1. In desertul aplicarii legii (si -implicit- umanist) , numit Romania, Kovesi -cel putin apparent***- este o adevarata oaza de verdeatza, banuiesc ca si procurarii rai( care au facut mici abateri) semneaza cu aceasta petitie, pentru ca inteleg ca , cu un procuror-sef dragnea type, ei ar fi OBLIGATI sa savarseasca acte ilegale, amorale si antiumane, la nivel masiv si intens, practic , ar deveni instrumente politice de represiune si manipulare, ceva chiar mai odios decat securitatea ceausista… Tocmai pentru acest motiv isi apara actualul sef, mai ales ca ei stiu la fel de bine ca Codruta nu a facut talharii , abuzuri impotriva unei persoane oarecare, etc…(*** zic apparent, pentru ca daca s-ar dovedi contrariu, sunt primul care as cere inchisoare pentru Kovesi, insa -sunt sigur- ca pesedeii si toader-milogu’, o urmaresc de ani, pe aceasta femeie, iar daca ei nu au reusit sa vina cu nimic concret, inseamna ca tipa chiar si-a vazut de meserie, in cel mai correct mod posibil…)

  2. Si cred ca -odata finalizat acest episod- Kovesi are dreptul(si chiar datoria) si legala si morala, (daca Codruta ramane in functie) sa-l aduca pe milogul-tudorel in fata Justitiei, la modul cel mai personal, pentru defaimare dar chiar si pentru subminatea statului de drept, tudorel-milogul , practic s-a aliat cu un partid(ca servitor)***, cea ce incalca profund, separatia puterior in stat…( *** nu poate sa sustina contrariu, el a luat aceasta decizie dupa lungi amanari, timp in care corifeii si chiar activii oficiali ai pesedeului, au deschis un front international, impotriva lui Kovesi, culmea fiind ca cele mai tari -si initiale- voci , fiind ale celor fugiti din tara de teama legii, indivizi care -practic- si-au anulat orice drept de cetatean roman)

  3. Augustin Lazar, il contrazice pe tudorel:show mediatic”…____––___Am mai zis, Lazar are bunul-simt profesional, un om al practicii nu ca teoreticianul tudorel-milogul, care -si ca teoretician***- tot s-a tinut de coscarii, a primit sute de „cadouri” de la studenti, pentru a-i trece anul…Pentru ca -vorba cea- „nu aduce anul, ce aduce ceasul… Rollex”, dat pe sub mana , chiar si direct pus pe mana…(*** daca milogul asta ar fi ajuns intr-o functie ca a lui Lazar sau Kovesi, garantat, inchizitia politica o depasea pe cea religioasa…)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri