La Serviciul de Ambulanţă Bucureşti Ilfov au fost înregistrate, în ultimile 24 de ore, peste 3000 de solicitări a declarat dr. Alis Grasu, managerul instituţiei, pentru MagnaNews.
Pentru urgențe majore, de cod roșu şi portocaliu au fost înregistrate 1778 de solicitări. Dintre urgențele preluate de Salvare, au fost înregistrate 260 de cazuri cu fracturi, entorse 868, iar restul pacienților au prezentat febră și afecţiuni respiratorii.  Dintre cazurile care au avut nevoie de Ambulanță, 323 au fost copiii, iar 260 de persoane au căzut în locuri publice.
Medicul a făcut referire şi la persoanele fără adăpost, pentru care s-a intervenit în 57 de cazuri. Persoanele au fost transportate în adăposturi amenajate de Primăria Capitalei. În cazul persoanelor fără adăpost, care au refuzat să meargă în locuri amenajate special, s-a solicitat sprijinul Poliţiei.
Dr. Alis Grasu a atras atenţia asupra deficitului de personal raportat la populaţia reală a Capitalei, care este de peste 50%, ceea ce îngreunează activitatea serviciului de ambulanță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 7 =