Caută
Close this search box.

Primul curs de sexualitate în București

Subiect tabu pentru multe generatii, prost inteles pentru altele, incercare esuata de educatie la copiii din jurul nostru, sexualitatea face parte din natura firii, poate deveni o arta, o placere, o unealta, o moneda.

Liana Buzea va fi  coach în sexualitate somatică sambata, 3 martie 2018, ora 11,30 Adresa: Good Life Center, str. Mihail Sebastian nr 88 (intre sediul ANAF si Kaufland). Acesta va fi primul curs de Sexualitate constienta care va dura patru ore si la care se poate inscrie orice doamna care vrea sa dezvolte teoretic aceasta parte a feminitatii.
Inscrierile se fac exclusiv la numarul de telefon 0766 65 66 78 (Cristina).

Cu studii in California, Liana Buzea vrea sa invete femeile din Romania sa inteleaga si sa isi asume sexualitatea, sa accepte o parte a feminitatii lor si ca in orice latura a vietii, totul se poate transforma constient  in arta, placere, extaz, mai ales cand in cuplu totul dubleaza sentimentul  dragostei . Arta sexualitatii are o istorie indelungata, ideea este de a o constientiza in general si in propria personalitate, in special. Daca aveti nevoie de mai multe informatii care sa va dea impuls pentru acest curs, puteti accesa:  www.lianabuzea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri