Caută
Close this search box.

Procurorii au dispus reținerea șoferului care a provocat accidentul de pe B-dul Dacia

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti (PTB) a emis, duminică, ordonanţă de reţinere pe numele conducătorului auto care a provocat sâmbătă accidentul de pe Bulevardul Dacia, potrivit Poliţiei Capitalei.

Foto: mediafax.ro

Anterior, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti (PTB), Simona Mihaela Prescorniţă, a spus că bărbatul a fost externat de la Spitalul Floreasca duminică în jurul prânzului şi condus la Direcţia Omoruri a Poliţiei Capitalei, în vederea audierii sale.

Ea a menţionat că, în această cauză, cercetarea se derulează de către PTB împreună cu Direcţia Omoruri a Poliţiei Capitalei.

Prescorniţă a spus că vor fi analizate probele de sânge ale şoferului şi ale celuilalt ocupant al vehiculului, o apropiată a conducătorului auto, pentru a se stabili dacă aceştia au consumat băuturi alcoolice sau droguri.

Purtătorul de cuvânt al PTB menţionat că în maşina şoferului au fost identificate substanţe suspecte ce urmează să fie analizate pentru a se stabili natura lor.

Totodată, sursa citată a afirmat că bărbatul care a provocat accidentul nu figurează cu permis de conducere eliberat de autorităţile române, el prezentându-le poliţiştilor un înscris într-o limbă străină despre care a susţinut că dovedeşte dreptul său de a conduce.

Potrivit Biroului de presă al Brigăzii Rutiere a Capitalei, sâmbătă, în jurul orei 15,00, pe Bulevardul Dacia, în apropierea intersecţiei cu Calea Victoriei, pe sensul de mers dinspre Calea Griviţei spre Calea Victoriei, s-a produs un eveniment rutier în care au fost implicate patru autovehicule.

În urma acestui eveniment, mai multe persoane au fost rănite, unele dintre acestea solicitând transportul la spital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri