Caută
Close this search box.

Protest anti-Iohannis la Cotroceni

Peste o sută de oameni s-au aunat, sâmbătă după amiază, în fața Palatului Cotroceni și i-au cerut președintelui Klaus Iohannis demiterea din fruntea DNA a Codruței Kovesi.

Cei prezenţi au flururat steaguri tricolore şi au solicită demisia preşedintelui. De asemenea, unii dintre ei ţin în mână portocale.

„Motivul pentru care am venit aici este acela de a aduce această portocală de Tenerife, care e o portocală originală, nu e contrafăcută. Dacă ar fi fost domnul Iohannis aici (…) i-aş fi oferit-o, mai ales că domniei sale îi place foarte mult în Tenerife, şi l-aş fi rugat să încerce măcar să nu facă declaraţii care sunt de fapt un fel de delir logic”, a declarat pentru Agerpres deputatul Liviu Pleşoianu, aflat printre protestari. El s-a referit la înregistrările apărute în media în ultima săptămână.

La manifestaţie a participat şi fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir, care a spus că a venit la protest să îşi apere drepturile, „aşa cum fiecare cetăţean român trebuie să o facă”.

Foto: Malin Bot/facebook

De asemenea, au fost prezente şi câteva persoane care o susţin pe Laura Codruţa Kovesi, printre care şi jurnalistul Mălin Bot.

Un răspuns

  1. De-ale Pleșoianului! Oare cu cât i-a plătit pe participanți? O fi ținut cont de creșterea salariului minim?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri