Caută
Close this search box.

Robert Negoiță, audiat în dosarul lui Liviu Dragnea

Robert Negoiţă a ajuns, în această dimineață, la Instanţa supremă. Primarul sectorului 3 este audiat în calitate de martor în dosarul lui Liviu Dragnea privind angajările fictive de la DGASPC Teleorman.

„Nu prea am avut legătură cu subiectul ăsta. Eu am să spun tot ce știu, exact ce s-a întâmplat și la Parchet.”, a declarat primarul sectorului 3.

„Eu pe cele două doamne, dacă le văd, nu le mai cunosc. Am aflat că una dintre cele două persoane a fost angajată la mine la cabinet când am fost parlamentar de Teleorman și mi-a fost recomandată de către partid”, a adăugat Robert Negoiţă, citat de digi24.ro.

Procesul în care liderul PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual, alături de fosta sa soţie şi de foşti angajaţi ai DGASPC Teleorman, a fost reluat de la zero pe 3 octombrie, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Decizia reluării acestui proces datează din 5 septembrie, în condiţiile în care judecătoarea Anamaria Dascălu se va pensiona şi nu va mai face parte din completul căruia i-a fost repartizat acest dosar, fiind înlocuită de Constantin Epure.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri