Simona Halep va reveni pe primul loc în ierarhia mondială, dar veştile privind starea ei de sănătate nu sunt dintre cele mai bune.

Simona Halep

Vlad Predescu, unul dintre doctorii care a tratat-o pe Simona, a dezvăluit că accidentarea suferită de constănţeancă la Australian Open, care a recidivat la Doha, o poate scoate din circuit până după turneul de la Indian Wells (5-18 martie).

Planul Simonei a fost să renunţe la turneul de la Doha înainte ca accidentarea să se agraveze şi să o ţină departe de teren o perioadă mai îndelungată, iar mişcarea a venit ca o măsură de siguranţă în vederea turneelor de la Indian Wells şi Miami, ultimele importante înaintea începerii sezonului de zgură, potrivit Mediafax. Din punctul de vedere al lui Vlad Predescu, medic specialist în ortopedie, calculele ar putea fi, însă, date peste cap:

Dacă recidivele sunt foarte dese, atunci se poate recurge şi la intervenţia cirurgicală

„Când vorbim de un om normal, care nu face sport de performanţă, durerile în astfel de situaţii sunt destul de mici. Dar la sportivii de performanţă, cum e şi cazul Simonei, lucrurile se schimbă radical. La problema medicală pe care o are Simona se recomandă repaus timp de o lună, proceduri de fizioterapie şi administrarea de antiinflamatorii. Dacă se constată, în timp, din nou, o recidivă, atunci perioada de repaos poate ajunge până la şase săptămâni.

Dacă recidivele sunt foarte dese, atunci se poate recurge şi la intervenţia cirurgicală. Asta doar în cazuri excepţionale”, a declarat Predescu, pentru Adevărul.

98 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here