Caută
Close this search box.

Supercampionul pe care Simona Halep vrea să îl aducă în premieră în România

Marea noastră campioană, Simona Halep, numărul 2 WTA, și-a declarat dintotdeauna prețuirea și admirația pentru unul din cei mai valoroși jucători din istoria tenisului. Așa cum unii deja știu, este vorba despre nimeni altul decât elvețianul Roger Federer. Ei bine, Simona a avut recent ocazia de a-l cunoaște direct pe Federer, chiar la Australian Open, la Melbourne Acum, noul proiect al Simonei este de a-l invita pe supercampionul elvețian în România.

„Enorm! Enorm îl admir! Şi îl admir foarte mult pentru faptul că el a putut să devină atât de liniştit dintr-un jucător foarte, foarte irascibil şi foarte nervos pe teren. M-a cucerit complet cu această atitudine”, a declarat Simona Halep.

„Aş da orice pentru a fi o zi în pielea lui Roger! Calmitatea şi felul lui de a gestiona şi fiecare moment… pe mine mă fascinează”, a mai adăugat fostul nr.1 mondial, conform ziarului Adevărul . Roger Federer (36 de ani) a câștigat recent, la Australian Open, cel de-al 20-lea turneu de Grand Slam, numai la simplu, din cariera sa excepțională. (foto Digi Sport)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri