Caută
Close this search box.

Supersexy Sorana Cîrstea l-a eclipsat până și pe Dan Petrescu

Sorana Cîrstea (27 de ani, locul 36 WTA) este – în lipsa Simonei Halep – jucătoarea de tenis cel mai bine plasată în ierarhia mondială, care va evolua în echipa României în meciul de Fed Cup cu Canada. Imediat după ea în clasament vine Irina Camelia Begu (loc 37 WTA), ambele sportive fiind ”amfitrioanele” unei alte vedete care le-a vizitat la Sala Polivalentă din Cluj, de data aceasta din fotbal, nimeni altul decât Dan Petrescu (50 de ani), celebrul antrenor al fotbaliștilor de la CFR Cluj, angrenați în lupta directă pentru titlul național 2018 cu FCSB.

Întîlnirea dintre cei trei a avut loc, desigur, la Cluj, acolo unde sâmbătă și duminică se va disputa partida România – Canada. Și chiar dacă fostul echipier al celor de la Chelsea Londra a intrat pe terenul de antrenament al fetelor, privirile tuturor au fost atrase de Sorana Cîrstea (în dreapta foto, la mijloc fiind Irina Begu), o sportivă recunoscută pentru frumusețea ei, dar care de data aceasta a părut, parcă, mai sexy decât oricând, etalând o ținută și o formă fizică, la propriu și la figurat, de invidiat.

Dan Petrescu s-a întâlnit cu tot lotul României, inclusiv cu antrenorul Florin Segărceanu, dar – așa cum subliniam mai sus, în centrul atenției s-a aflat Sorana Cîrstea, spre care și antrenorul clujenilor a aruncat mai multe priviri admirative, totul, însă, cu discreție și bun simț. ”Sper să le port noroc în meciul cu Canada” a spus Dan Petrescu, la finalul unor discuții destul de lungi și extrem de agreabile. Confruntarea în cauză va începe sâmbătă, 10 februarie, la ora 13, urmând a se încheia duminică. (foto doartenis.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri