Caută
Close this search box.

Tragedia aviatică din Rusia. Ce au descoperit anchetatorii. VIDEO

În tragedia aviatică din Rusia, 71 de persoane au murit, printre care un cetățean elvețian și unul azer. Anchetatorii încearcă să găsească indicii la locul prăbușirii avionului Antonov An-148, al companiei Saratov Airlines.

Aeronava s-a prăbușit la doar câteva minute după ce a decolat de pe aeroportul Domodedovo, din Moscova, scrie BBC News.

Presa din Rusia citează surse din anchetă, potrivit cărora pilotul ar fi raportat o defecțiune a aeronavei și ar fi cerut permisiunea pentru a efectua o aterizare de urgență pe cel mai apropiat aeroport, Zhukovsky International.

Anchetatorii au recuperat una dintre cutiile negre ale avionului

Informațiile nu au fost însă confirmate oficial de investigatori, potrivit digi24.ro. Se pare că unul dintre motoarele aeronavei ar fi explodat înainte ca avionul să se prăbușească.

Avion rus de vânătoare, doborât în Siria

Avionul s-a prăbușit în satul Argunovo, la 80 de km sud-est de Moscova. Resturi din epava avionului și rămășițe umane se întind pe o suprafață mare, iar echipele de căutare și salvare au fost nevoite să își lase mașinile în apropiere și să ajungă la pas la locul prăbușirii, pentru a nu distruge dovezile.

Aeronava nu a dat semnale de alarmă înainte de incidentul fatal. Deocamdată, anchetatorii au recuperat una dintre cutiile negre ale avionului, care conține datele de zbor.

A doua cutie neagră, cea care conține înregistrările audio din cabina piloților, ar putea să le ofere investigatorilor informații-cheie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri