Caută
Close this search box.

Tudorel Toader e pe făraş? Codrin Ștefănescu îi dă ultimatum

Zilele lui Tudorel Toader la Ministerul Justiţiei par numărate. Codrin Ștefănescu îi dă ultimatum, precizând că a are de ales între două variante, după ce va reveni în țară din vizita sa în Japonia: fie va lua „niște măsuri foarte radicale”, fie își va depune mandatul.

codrin
FOTO: antena3.ro

Ștefănescu a criticat reacția lui Tudorel Toader la acuzațiile aduse împotriva DNA de către deputatul Vlad Cosma și fostul procuror Mihaiela Moraru Iorga și a afirmat că „ministrul Justiției nu a făcut nimic”.

„Eu spun aşa: dl Tudorel, care a zis că nu mai e nevoie de Inspecţia Judiciară, că vine el să facă dreptate- noi tot aşteptăm şi toată România aşteaptă- eu acum împărtăşesc opinia Adinei Anghelescu, adică se întoarce din Japonia şi are două variante: ia nişte măsuri foarte radicale, legale şi concrete sau îşi pune mandatul pe masă şi spune că nu poată să facă nimic. Este infernal ce vorbesc românii, este un tsunami”, a mai spus acesta.

Kovesi trebuia luată cu mascaţii

„Dacă emisiunea de aseară se făcea în Germania, la ce probe s-au spus în emisiune, maşinile cu mascaţi plecau de aseară, îi luau pe ăştia de la DNA Prahova, cu Kovesi cu tot, noaptea se sigilau sediile, se punea sechestru pe calculatoare, pe telefoane, pe toate documentele, pe tot absolut.

În aceeaşi noapte, erau luaţi domnii judecători care erau pe blat şi care apar în înregistrări cu tovarăşii Onea şi Portocală. Asta era într-o ţară europeană normală şi democratică”, a declarat Codrin Ștefănescu la Antena 3.

„La noi, s-a întâmplat aşa: dimineaţă, nu a spus niciun cuvânt dl procuror general, dimpotrivă. Corpul de Control al ministrului Justiţiei n-a făcut nimic, dl Tudorel, nimic, a trebuit să ieşim noi pe scările partidului. A venit premierul Viorica Dăncilă să ia poziţie fermă, să-l convoace pe dl Tudorel să plece din Japonia, să vină naibii înapoi în ţară”, a continuat liderul PSD, potrivit digi24.ro.

 

Un răspuns

  1. Si asa nu prea mai sunt inculpari de senzatia si se pleaca din tara sau chiar din penitenciar. Lumea se gândeste ca la DNA ar putea veni Serban Nicolae, Codrin, Nastase, Ciuvica sau Bolcas, dar binomul atacat a avut destul timp sa pregateasca pe unul mai dificil si decât Kovesi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri