Caută
Close this search box.

Uber pregăteşte o nouă surpriză clienţilor şi face angajări

Uber se pregătește să vină cu un nou serviciu pentru clienţi şi face angajări.

UBER

Pentru lansarea Uber Eats, serviciul de livrare de mâncare, compania de taximetre caută oameni pentru echipa care se va ocupa de implementarea acestei noi opțiuni la nivel local.

Anunțurile de angajare sunt listate pe LinkedIn, iar una dintre pozițiile cheie este chiar cea de general manager al Uber Eats, potrivit start-up.ro.

Posturi disponibile

GM-ul va trebui să ”inițieze strategii locale de marketing creative”, ”să construiască business-ul de la zero: să discute cu diverse restaurante chestiuni de logistică și transport, să ajute restaurantele să țină legătura cu șoferii”etc.

În anunțul de angajare pentru directorul general se specifică faptul că se caută un om cu o experiență de cel puțin 7 ani în business management, dezvoltarea de operațiuni, strategii, sau tehnologii, un om care să aibă experiență în conducerea echipelor.

Mai este nevoie, la nivel local, și de un Account Executive – se cere experiență de cel puțin doi ani în domeniul vânzărilor, precum și un Operation Manager – doritorii trebuie să aibă cel puțin patru ani de experiență în domeniul dezvoltării operațiunilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri